URGENT

Quatre victòries i tres derrotes dels equips de basquet palafollenc

Compartiu aquesta història

El sènior masculí ho tenia difícil, ja que s’enfrontava al líder la categoria, el Palafrugell. El matx va acabar amb un resultat de 55 a 84 i la propera jornada tindrà lloc contra La Cellera, que ocupen la tercera plaça. De moment l’equip palafollenc, es manté en la 12ena a falta de tres jornades per acabar la competició.

El Sots21 va fer un nou paper contra el Nou Caules de Vidreres, obtenint un resultat final de 74 a 52. En aquests moments pugen fins la 13a posició i la propera jornada jugaran a Hostalric, que són 7ens.

El Cadet també es va enfrontar als de Vidreres, però en aquest cas jugava fora de casa. Tot i això l’equip també va sortir victoriós, amb un contundent 62 a 84. A dia d’avui són encara 9ens a la taula, i la setmana que s’enfronten a l’Athlètic Silenc, que lideren la competició.

En la categoria Mini, el Palafolls, que en aquests moments són segons, va vèncer el Banyoles 51 a 77. El proper partit serà contra el Torroella B, que intentarà retallar distàncies, ja que són 4ts a només 1 punt per sota els palafollencs.

Pel que fa als equips femenins, el Cadet va tenir la victòria molt a prop tot i la dificultat que presentava el partit. Jugaven contra el Blanes, que són líders, i la diferència va ser de només 5 punts: 62 a 67. Segueixen sisenes, però tenen una molt bona oportunitat de pujar posicions si guanyen les de La Vall d’en Bas, la propera jornada, ja que només les separa un punt.

I si les cadets van ser a prop de guanyar, les de l’infantil encara més. També jugaven contra el Blanes, que també és líder, i van perdre de només tres punts, amb un resultat de 45 a 42. La setmana que ve descansaran.

L’única victòria femenina va ser pel Mini, que va superar per deu punts l’Olot. Ara són vuitenes i la setmana que ve jugaran contra el Sol Gironès Bisbal, que són terceres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics