Dos ferits lleus en un accident de moto al veïnat de Ca la Guidó de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com a resultat de la col·lisió entre un cotxe i una moto, han resultat ferits lleus els dos integrants del vehicle de dos rodes. Els ferits, que després del xoc seguien conscients, són pare i fill i han estat traslladats de l’Hospital Comarcal de Blanes. Segons fonts policials, el pare es queixava de dolor a les cames, i el fill, al braç. Una patrulla de trànsit de la policia local de Blanes ha intervingut en l’accident, i també hi ha participat la grua i dues ambulàncies. L’accident s’ha produït aquesta tarda, a un quart de sis.rontonda_calaguido3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics