Segona tongada de portes oberts a la llar d’infants de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho farà durant aquest dilluns i també demà dimarts a partir de les 6 de la tarda. Per poder-hi assistir, com ja es va fer el passat mes de març, és necessari demanar dia i hora prèviament, trucant al telèfon de la llar, el 937.666.060 o bé a través d’un correu electrònic, a l’adreça del centre llarinfants @ palafolls.cat

La llar d’infants municipal Palafollets acull a nens i nenes de zero a tres anys on, de forma col·lectiva, viuran la primera etapa de tot un procés educatiu previ a l’escola. Abans de triar el centre de preescolar, els centres organitzen jornades de portes obertes per tal d’ajudar a decidir-se. L’horari de les portes obertes a la Palafollets començarà a les sis de la tarda, i es farà una explicació del funcionament general del centre, incidint en els horaris que es poden sol·licitar, el servei de menjador que ofereixen i les normes internes del centre.

Un cop acabada aquesta primera part, cadascuna de les mestres farà una explicació més en detall de les activitats que es duen a terme a les diferents aules de la llar.

Un cop acabades les jornades de portes obertes, i ja al mes de maig, començarà el procés de preinscripcions de la llar d’infants a l’Àrea d’Ensenyament de l’edifici MiD.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics