El PP vol fer arribar el seu missatge a tothom

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte al vespre es va presentar la candidatura dels populars per a les properes eleccions municipals. Ho fa fer en un sopar amb una 80a d’assistents i amb el que els populars han donat el tret de sortida a la carrera electoral.

L’acte va servir per donar a conèixer les 23 persones que formen la nova llista del PP, amb una mitjana d’edat de 50 anys. És la llista més renovada, amb fins a 9 cares noves, en les 13 primeres posicions.

Els populars asseguren que, alhora d’elaborar la llista, han valorat la joventut i que la gent que visqui al municipi i conegui de prop les seves problemàtiques. Montse Oms, nova número 2, destaca la diversitat de professions dels candidats, cosa que els ha ajudat a fer el programa electoral.

Un dels objectius dels populars per aquests comicis és fer arribar el seu missatge i el seu programa a tots els palafollencs. Afirmen que PLF necessita un canvi per adaptar els serveis al creixament del municipi.

Durant els parlaments de l’acte, els candidats populars van demanar un canvi per fer un poble “digne” i productiu. Van criticar l’actual govern, que qualifiquen de degenerat, i a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí,  de qui, sense anomenar-lo, van assegurar que té deliris de grandesa, que governa només per a 1 part del poble i que manipula els plenaris per tapar la veu dels populars.

El PP és actualment la segona força política al consistori palafollenc, amb 2 regidors i un 14.6% dels vots emesos ara fa 4 anys. Les últimes eleccions van ser les millors pels populars al nostre municipi, on es presenten des del 1991. Óscar Bermán torna a ser el cap de llista de la formació per 6a vegada. Bermán és regidor a l’Ajuntament des del 1999.

La llista dels Populars

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics