CiU presenta una llista amb “actitud i aptitud” a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nacionalistes van fer l’acte de presentació de la seva candidatura dijous al vespre al MiD.

El nou cap de llista dels nacionalistes, Josep Maria Botella, va explicar que la nova llista  està formada per persones molt diverses, amb diferents professions i procedències. Botella explica que els membres tenen excel·lents actituds i aptituds, amb moltes ganes de millorar Palafolls i de guanyar l’alcaldia.

Sobre el nou programa electoral, Botella insisteix en la necessitat que les persones tornin a ocupar l’interès principal de l’Ajuntament. A banda proposa una major transparència als assumptes municipals i  la necessitat d’una acció conjunta entre educació, cultura i joventut.

Durant l’acte de presentació, el nou cap de llista a agraït la feina feta al consistori per Joan Gallart i Maria Masseguer, els actuals regidors, que deixen la política activa després de 3 legislatures a l’Ajuntament.

L’acte ha comptat amb la participació del Diputat al Congrés dels Diputats, Carles Campuzano, qui  va destacar que la candidatura de CiU Palafolls està formada per “gent molt normal que comparteix un projecte de país i una idea de millorar Palafolls”.

CiU també ha renovat tota la part frontal de la candidatura. De les 7 primeres posicions, només 2 persones repeteixen respecte la llista de fa 4 anys. Llavors la formació, que durant 7 legislatures ha estat la 2a força a PLF, va patir una davallada de vots, que va fer que passes a ser la 4a força al municipi amb 2 regidors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics