Els equips de bàsquet palafollencs guanyen els seus partits a casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bon paper del Sènior Masculí contra el Llagostera, a qui va derrotar per 71 a 45. El partit es presentava força ajustat, tenint en compte que els equips es mouen en les mateixes posicions de la taula classificatòria. Els locals van fer un bon resultat, que els deixa a la onzena posició. La propera jornada serà contra el Farners, que després de la última jornada és 8è.

El sots21 també va donar una alegria a l’afició, després de derrotar el Palamós amb un resultat de 63 a 55. Amb aquest bon resultat, que es situa en la 12a posició, la setmana que ve descansaran.

El Cadet masculí però no va tenir tanta sort contra el segon, l’Hostalric, que va emportar-se els punts després del partit en què van anotar 80 punts. El PLF , que a aquestes alçades de la competició és 9è, es va quedar en els 57. La propera jornada serà contra l’Arbúcies, que és sisè a només 3 punts dels palafollencs.

El Cadet femení es va posar les piles a casa després de la derrota de la setmana passada i va plantar cara al Farners, en un partit que es preveia molt emocionant. Amb un marcador final de 73 a 60, les noies palafollenques pugen fins a la cinquena posició de la taula i la setmana que ve s’enfrontaran a l’Onyar, que trepitja els talons a les locals des de la setena posició.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics