Ja es poden fer les preinscipcions per la llar d’infants  Palafollets

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de les jornades de portes oberts que s’han anat realitzant en les darreres setmanes, des d’avui dimarts ja es poden començar a presentar les sol·licituds de preinscripció per la llar d’infants del nostre municipi. Així doncs, des d’avui i durant deu dies es podran portar personalment les sol·licituds a l’escola de Música i Dansa, en horari d’oficina.

Per poder formalitzar aquesta preinscripció és necessari presentar un original i una fotocòpia del DNI, passaport o altres documents d’identitat de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor legal), i també original i fotocòpia del Llibre de Família o document relatiu a l’estat civil. Fan falta també el full d’empadronament o el certificat de convivència i quatre fotografies de carnet. Ho explica la tècnica d’ensenyament de PLF, Sílvia Pizarro.

Un cop feta la preinscripció, es valorarà cada demanda atenent a diferents criteris. Les llistes provisionals d’admesos es donaran a conèixer el 26 de maig i a partir d’aquí s’obrirà un període de tres dies per poder fer reclamacions als resultats.

A l’hora de donar punts als nens i nenes que sol·licitin plaça a la llar, es valorarà que s’estigui empadronat a Palafolls, que es tingui germans matriculats al mateix centre educatiu (o de pares i mares que hi treballen), i la renda anual de la unitat familiar, que aportarà entre 5 i 30 punts en funció de si la renda és més o menys alta.

També es valoraran aspectes com si es tracta de família nombrosa o monoparental, o bé si es pateixen disminucions o malalties cròniques.

La llista definitiva d’admesos a la llar Palafollets es donarà a conèixer el 5 de juny,  i del 8 al 12 del mateix mes, serà quan es podrà formalitzar definitivament la matriculació dels infants.

Enguany el centre oferta 8 places per a nadons de 0 a 1 any, 30 places per a alumnes d’1 a 2 anys i 30 més pels qui fan el curs previ a l’entrada a l’escola.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics