URGENT

Campoy presidirà demà l’últim ple municipal a Malgrat

Compartiu aquesta història

Demà dijous es farà el ple ordinari corresponent al mes de maig, l’´ultim abans de les eleccions municipals del dia 24, i per tant l’últim que Conxita Campoy presidirà com alcaldessa del municipi.

Campoy s’acomiadarà així  com a màxima dirigent política de Malgrat des del 1991, quan va substituir a Pepito Mora.

El ple començarà a les 7, i tindrà 7 punts a l’ordre del dia. El punt més interessant és la bonificació de l’impost de construcció per a la realització de les pistes de padel al centre esportiu MES Malgrat. Unes pistes que ja s’estan fent, al costat de la piscina exterior del complex esportiu.

També s’hauran d’adequar les categories dels agents policials a la nova normativa i donar compte de la morositat trimestral.

El ple acabarà amb el punt de precs i preguntes.

A banda de Campoy, també s’acomiadaran demà del ple municipal els actuals regidors socialistes Valentín Rodríguez, Antoni Puignou, Mercè Mora, la popular Rosa Aubanell, els republicans Jordi Martí, Obdúlia Quatrecas4es i Ana Maria Anglada. Això implica que passi el que passi el 24 de maig, el nou plenari municipal representarà una renovació de cares al plenari municipal.

La resta d’actuals regidors repeteixen entre els 10 primers de cada candidatura a les properes eleccions. A Malgrat es presenten 7 candidatures als comicis del proper dia 24.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics