Podemos de PLF no donarà suport a cap formació a les properes eleccions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja se sabia la formació ha anunciat que no es presentarà a les properes eleccions municipals. Ho ha fet a través d’un comunicat de premsa, en el que expliquen que no es presenten per 2 motius. D’entrada per que no volen anar a les eleccions sota una marca blanca i per que prefereixen formar-se abans de concorre a uns comicis locals.

Podemos  ja va anunciar a les seves bases que no es podia usar el nom de la formació per a les eleccions municipals. És per això que en els últims mesos han aparegut formacions arreu sota noms diferents com Guanyem, Si se pot, i d’altres de similars, tots ells relacionats amb Podem.

A nivell local, el partit es va constituir a finals de l’any passat i va estar en converses amb d’altres formacions per presentar-se conjuntament a les eleccions. ICV-EUiA ja va anunciar en el seu dia que les converses amb Podem no havien arribat a bon port.

En el comunicat, Podemos PLF, explica que no dona suport a cap formació de les 6 que es presenten a les properes eleccions municipals i que no “donaran el seu vot” a cap altre partit local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics