URGENT

Aquest vespre es farà l’últim ple d’aquest mandat  a Palafolls

Compartiu aquesta història

També serà l’últim per, com a mínim, 5 dels regidors palafollencs actuals, que han decidit retirar-se de la primera línia política. És el cas de les socialistes  Antònia Petit i Esther Torrent, la popular Francina Colonqués, i els convergents Joan Gallart i Maria Massaguer.

Un dels primers punts que es tractarà al plenari és el nomenament del senyor Henri Mercie com a ciutadà d’honor de Palafolls. Mercie, que va morir el passat mes de gener als 69 anys, va ser un dels impulsors de l’agermanament de Palafolls amb el municipi francès d’ Ax Les Thermes, d’on va ser regidor d’urbanisme. Per tota la feina feta en aquests anys d’agermanament, el consistori palafollenc creu oportú donar-li la màxima distinció que pot atorgar l’Ajuntament.

També es preveu l’aprovació inicial de l’ordenança municipal de convivència i civisme, un text pel qual l’ajuntament preveu regular l’ús i el comportament en els espais públics, els sorolls, les festes, la salubritat, i d’altres aspectes. A més s’inclouran les normatives ja vigents de tinença d’animals o de sorolls i vibracions al nostre municipi.

L’última sessió plenària, que es farà hores abans de l’inici de la campanya electoral, vol tractar també la proposta de nomenament de jutge de pau titular.

Les qüestions urbanístiques, majoritàriament referides a Ciutat Jardí i Sant Genís, i el torn obert de paraules tancaran el darrer plenari municipal de l’ajuntament de Palafolls tal i com l’hem conegut durant aquests quatre anys, ja que la distribució de les cadires del proper ple no se sabrà fins passades les eleccions del proper dia 24.

El plenari, amb 11 punts a l’ordre del dia, donarà inici a 2/4 de 9 del vespre i el podreu escoltar en directe a través de les ones de Ràdio Palafolls, i també per internet.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics