URGENT

Aquesta propera mitjanit comença la campanya electoral

Compartiu aquesta història

A partir de les 12, els partits començaran ja la penjada de cartells. Aquest acte tradicional marca l’inici de la campanya electoral que s’allargarà durant 15 dies, fins el proper dia 22.

Avui han confirmat que faran la penjada de cartells el PSC, el PP, ERC, CiU i C’s. Tots ells han triat el centre de PLF per penjar el primer cartell. Iniciativa  ho farà demà al matí.

La majoria de partits es bolcaran a explicar els seus programes en diferents actes, que van des de les carpes informatives, les passejades i els porta a porta als mítings tradicionals.

Tot i que la campanya s’allargarà 15 dies, la majoria d’activitats electorals es concentren als 2 caps de setmana. Qui més actes té previstos és el PSC, amb una desena de trobades, carpes i mítings, seguit d’Iniciativa també amb una desena. El PP té previst 7 actes electorals pel territori mentre que ERC en preveu 6.  Ciutadans, que es presenten per primera vegada al nostre municipi  només preveu un acte central de campanya aquest diumenge.

CiU encara no ha confirmat cap acte de campanya.

Independentment dels mítings i activitats de cada partit, RP ha proposat a les candidatures diferents actes. En concret la setmana que ve s’emetran entrevistes a cada candidat per tal d’apropar-nos qui són i que pensen en diferents temes. Ja divendres dia 14 començaran les entrevistes polítiques a cada candidat. Seran cada dia començant per C’s i acabant pel PSC.

Durant la campanya hi haurà dos debats organitzats per aquesta casa. El primer el proper dijous a la sala de plens de l’Ajuntament, amb membres de les candidatures, i el dijous següent, al teatre, es farà el tradicional debat general amb els candidats.

La campanya s’acabarà amb els actes finals el divendres dia 22 . El PSC ha triat el Palauet , el PP la plaça de la Fesola, Esquerra la Plaça de Poppi  i Iniciativa la pista exterior del Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics