La cursa popular de Palafolls estrena nou recorregut aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper diumenge se celebra a Palafolls la que serà la 14a edició la cursa popular del nostre municipi, amb un renovat recorregut de 9 km, i la 7a edició de la cursa infantil, que recorrerà 2 km i mig.

Finalment es farà la cursa tot i que les poques inscripcions que s’havien realitzat fins a principis d’aquesta setmana, havien fet perillar la cursa. Finalment, i ja a dia d’avui amb unes 60 persones inscrites, la cursa tirarà endavant.

I ho farà com dèiem amb un nou recorregut, amb  la particularitat que no es pujarà fins a Mas Carbó, tal i com ha explicat el tècnic d’esports de Palafolls, Jordi Fitó.

El recorregut manté però l’essència de pujades i baixades, descobrint altres racons en un recorregut per terreny mixte que passa tan pel nucli urbà com pels camins de sorra més propers a la nostra població.

La samarreta que es regalarà enguany
La samarreta que es regalarà enguany

Les inscripcions es poden fer anticipades, al preu de 7 euros, fins el proper divendres a les 8 del vespre, a través d’aquest enllaç, tot i que  el mateix dia de la cursa també n’hi haurà, però en aquest cas, seran limitades i el preu total serà de 10 euros. Es podran fer a partir de les 2/4 de 9 a davant del Palauet, que serà el punt de sortida de les curses.

Aquest any el preu de la inscripció inclou una samarreta tècnica d’obsequi i també l’esmorzar, el cronometratge i l’assegurança pels corredors participants.

La cursa dedicada als més petits, nascuts a partir de l’any 2003, tindrà 2,5 km i sortirà a 2/4 de 12. Les inscripcions no varien de preu en funció de si es fan anticipades o el mateix dia. Fitó ha explicat que la cursa infantil va néixer per la demanda dels nens i nenes palafollencs.

Un cop arribats, a més, els corredors podran consultar el seu temps de carrera, ja que portaran un xip que controlarà les hores de sortida i arribada. A més a més, els 8 primers de les categories masculina i femenina, tindran premi.

Les hores de sortida de les curses de diumenge serà a les 9.30 h per la cursa popular i dues hores més tard, a les 11.30 h per la cursa infantil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics