Aspronis renova el conveni de col·laboració amb els pescadors de Blanes

Eusebi Esgleas i M. Dolos Oms signant el conveni.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la sisena vegada que la Confraria de Pescadors de Blanes signen aquest acord, que permetrà donar ocupació a les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries d’Aspronis, a la Llotja blanenca.

En aquesta ocasió, el conveni té vigència de maig a octubre, i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda: vendre les entrades a la llotja, passar un audiovisual i proporcionar informació al públic assistent.

Els pescadors renoven amb aquest acord el seu compromís en la inserció laboral i la integració dels col·leciuts que pateixen risc d’exclusió social, tot apostant per la protecció del treball de les persones més vunerables.

Eusebi Esgleas i M. Dolos Oms signant el conveni.
Eusebi Esgleas i M. Dolors Oms signant el conveni.

A banda d’aquest conveni, Aspronis ocupa mitjançant el Centre Especia de treball El Vilar, 120 persones amb discapacitat del Maresme i La Selva. Aquestes persones realitzen diverses tasques en serveis com ara el de jardineria, arranjament de parcs infantils i mobiliari urbà, senyalització viària, gestió de residus, neteja de vehicles i d’oficines, entre altres.

L’entitat també ha inserit a dia d’avui més de 50 persones en l’empresa ordinària, amb seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics