Xerrada informativa sobre la Coordinadora d’Associacions per la Llengua a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’acte de presentació va anar a càrrec de la CAL de Malgrat de Mar,  i es va dur a terme ahir a la tarda a la biblioteca municipal. La voluntat de la xerrada era la de servir per presentar el funcionament de la coordinadora del poble veí, per tal de donar unes primeres directrius a qui formarà la secció palafollenca, tal i com explicava minuts abans que comencés la xerrada, la portaveu de la CAL de Malgrat, Rosa Simeon.

La nova CAL ja s’ha marcat un primer objectiu: organitzar de cara a l’octubre el primer correllengua de Palafolls. Consisteix en la celebració d’activitats de caràcter lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu a diversos pobles, barris o ciutats, donant lloc a múltiples Correllengües que comparteixen. Una de les integrants de la CAL de PLF, Anna Franqueses, ha explicat que ja han començat a teixir relacions amb diferents col·lectius i entitats, entre ells els que pertanyen a la comunitat educativa del nostre municipi.

De moment però no està clar ni com ni quan es durà a terme aquesta activitat, i per això han demanat que la secció malgratenca assessori el nou col·lectiu. Encara que aquestes entitats pertanyin a una mateixa idea, cadascuna d’elles és diferent de les altres, ja que es presenten amb la voluntat de treballar conjuntament amb la resta d’entitats i associacions, cosa que les converteix en úniques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics