URGENT

Els partits comencen la campanya amb la intenció d’explicar-se

Compartiu aquesta història

Aquesta passada mitjanit els partits que es presenten a les eleccions municipals han començat la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells.

El PSC de Valentí Agustí va triar la plaça d’entrada del teatre municipal per encetar la campanya electoral. Agustí espera una campanya respectuosa i purament política i que finalment el poble decideixi entre les diferents opcions.

El Psc a l'inici de la campanya
El Psc a l’inici de la campanya

El PP va triar la Plaça Major per penjar el primer cartell de la formació per a les properes eleccions municipals. Óscar Bermán, espera explicar el seu programa com a alternativa de govern.

L'equip dels populars
L’equip dels populars

També com alternativa a l’actual alcalde es presenta ERC, que va iniciar la campanya a la Pl. Del Fòrum Palatiolo. Francesc Alemany vol donar-se a conèixer i explicar-se per poder aconseguir tombar l’actual govern.

Alemany amb els cartells electorals
Alemany amb els cartells electorals

CiU va començar la campanya a la plaça de Joaquim Ruyra. Allà van penjar els primers cartells d’aquesta campanya electoral que el candidat nacionalista, Josep Maria Botella preveu que serà competitiva,  neta i per parlar de política.

IMG_0250
Botella amb el cartell electoral

 

La Plaça de les Valls d’Ax va ser l’indret triat per C’S per començar la seva primera campanya a PLF. La formació liderada per Martí Victòria vol donar-se a conèixer com a partit nou amb idees diferents als tradicionals.

Victòria penjant cartells
Victòria penjant cartells

Iniciativa també ha començat a col.locar cartells i pancartes aquest matí en diferents punts del nostre municipi

Amb aquests primers cartells es dóna el tret de sortida a la campanya electoral que s’allargarà fins el proper dia 22, quan totes les formacions faran els actes finals, abans dels comicis del dia 24.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics