Retards a la línia 1 de rodalies per un atropellament a entre Mataró i Cabrera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els trens de la línia R1 han acumulat retards de 45 minuts de mitjana a primera hora del matí a causa d’un atropellament entre Mataró i Cabrera de Mar. Segons ha informat Renfe, la incidència s’ha produït quan faltaven vint minuts per les set del matí d’aquest divendres i s’hi ha vist implicat un comboi que havia sortit de l’Hospitalet de Llobregat a les 5.38 hores i que havia d’arribar a Maçanet-Massanes a les 7.29 hores. Arran del sinistre, els passatgers que anaven en aquest tren han estat transbordats a un altre comboi. Durant gran part del matí els trens han  circulat per via única en el tram que va de la capital del maresme a Vilassar de Mar, causant retards considerables.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics