ERC promet pacificar el carrer de St. Genís amb voreres i ressalts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons els republicans un dels principals problemes de seguretat de St Genís és la velocitat en la que es circula pel principal carrer de la zona. Esquerra considera que la gent corre en aquesta via, perquè té la sensació de circular per una carretera. Per tal de reduir aquesta velocitat Esquerra proposa donar-li sensació de carrer amb la construcció de voreres en tot el seu traçat i la instal·lació de més ressalts que obliguin als vehicles a reduir la velocitat. Si això no fos suficient, els republicans no descarten la instal·lació de càmares i sancions per als qui excedeixin la velocitat permesa en aquest tram.

Amb aquestes mesures, els republicans preveuen pacificar el trànsit en aquest àmbit del nostre municipi. L’alcaldable republicà, Francesc Alemany, denuncia que els veïns de St Genís es senten oblidats per part de l’Ajuntament.

 

Alemany va explicar que la problemàtica no s’acabarà de solucionar fins que entri en funcionament un nou vial que permeti destinar cadascun a entrada o sortida.

Una actuació lligada a la possible instal·lació d’un geriàtric a St. Genís, un projecte que s’ha refredat per manca de finançament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics