El PP vol augmentar la plantilla de la policia i posar una base d’ambulàncies a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars recuperen una de les seves propostes de les passades eleccions; La d’augmentar en 5 agents el cos local de seguretat fins a arribar a la 20a. A més es compromet a dotar-los de tot el material i vehicles necessaris per fer la seva tasca.

El candidat popular explica que l’actual situació de la policia provoca tensions i un servei deficient al ciutadà. A banda d’augmentar plantilla, el PP també es compromet a analitzar si la ubicació de la caserna actual és l’adequada o bé si cal canviar-la.

Segons Bermán, la seguretat al municipi és una de les prioritats del seu equip i per això aposten per portar una base d’ambulàncies al nostre municipi per atendre de forma més ràpida i eficient als malalts o ferits.

IMG_0277-01
Acte del PP suspès dissabte a Ciutat Jardí

 

Ho va dir el candidat durant l’acte de campanya de diumenge a la tarda a Mas Reixach, on a més a defensat les seves propostes per a les urbanitzacions.  El PP promet millorar les entrades a les urbanitzacions, el manteniment de tots els carrers, millor connexió amb transport públic, augmentar els perímetres de seguretat i un local social a Mas Reixach.

Dissabte a la tarda els populars van suspendre l’acte que tenien previst a Ciutat Jardí com a mostra de condol amb les víctimes de l’accident d’aviació de Sevilla

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics