Ja es poden demanar les beques per al menjador escolar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Serveis Socials ha obert el període de sol·licitud per optar les beques de menjador individuals que atorga el Consell Comarcal, però que gestionen els consistoris locals. L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals de menjador adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al proper curs.

El període d’inscripcions s’ha obert aquest dilluns i la data límit per a la presentació serà el 30 de maig. Encara que aquesta ajuda la promou el Consell Comarcal, la instància s’haurà de presentar a la oficina de Serveis Socials de PLF, situada al Carrer Francesc Macià n.1, per la qual cosa cal demanar hora prèviament i recollir els impresos. És molt important fer aquest primer pas, perquè s’aprofita aquest moment per explicar als interessats com s’ha d’omplir el formulari. La tècnica de l’Àrea de Serveis Socials Judit Puig ha explicat que des de fa un any han de signar el document tots els membres de la família.

L’any passat va canviar el sistema de sol·licitud de la beca, fent més fàcil el tràmit, ja que ara no cal entregar la fotocòpia de les nòmines dels 6 mesos anteriors. N’hi ha prou amb les fotocòpies dels DNI de tots els membres de la unitat familiar, i també les signatures, cosa que autoritza el Departament d’Ensenyament a demanar a Hisenda aquest tipus de documentació

L’ajut de beques per al menjador escolar es concedeix mitjançant diferents barems, el més important és el d’ingressos de la unitat familiar, que determina si es concedeix la beca econòmica o si per contra, es denega. L’any passat aquestes ajudes econòmiques es van atorgar a 76 famílies palafollenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics