Quatre derrotes i una victòria al bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sènior masculí va perdre el passat cap de setmana contra el Farners, que el va superar per 58 a 49. Amb aquesta derrota l’equip es manté a la onzena posició i la propera vegada jugarà contra el Palafrugell.

Pel que fa als cadets ho van tenir molt difícil contra els 6ens, l’Arbúcies, que va passar per sobre dels palafollencs, que jugaven a casa, amb un resultat de 39 a 73. A falta de dues jornades que finalitzi la temporada esportiva, el PLF baixa a la desena posició i la setmana que ve jugarà contra el St feliu B, que és 4t.

El Mini masculí no va tenir més sort, perquè jugaven contra els primers de la taula, l’Adepaf Figueres, que va superar els nois del Palafolls per 77 a 48. A dia d’avui, són tercers i la setmana vinent jugaran contra l’Escolàpies Figueres, que són 5ens.

Qui més a prop va estar  de la victòria van ser les noies del Cadet femení, que van perdre per només 4 punts contra les d’Onyar.  Amb aquesta derrota, tornen a baixar a la sisna posició de la taula, a dues jornades perquè acabi la lliga. La propera cita la tenen contra el Cassanenc, que són 10es.

El punt positiu per la jornada el va posar l’Infantil femení, que va superar per més de 20 punts el Sol Gironès Bisbal. Aquesta victòria, per 30 a 51, les deixa en segona posició i la propera jornada serà contra les terceres, el Fontajau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics