URGENT

Organitzen un autobús per veure el partit de l’amateur

Compartiu aquesta història

Els propis aficionats del club han decidit organitzar un autocar pels qui vulguin seguir en directe el partit decisiu que jugarà l’amateur de futbol contra el Sant Antoni de  Calonge.

Per poder fer ús d’aquest servei cal apuntar-se  el més aviat possible ja que les places disponibles són limitades.

El partit de dissabte pot servir per proclamar camions de lliga els palafollencs, que aconseguirien, d’aquesta manera, el somiat ascens a segona catalana, de forma directa.

El cap de setmana passat, el club va demanar participació màxima de l’afició a la seva cita al palastadium i la gent va respondre. Amb el suport dels aficionats van sortir victoriosos contra l’Anglès, que era segon.

L’autobús per donar suport i animar als esportistes palafollencs sortirà dissabte a 2/4 de 3 del migdia des de la Plaça d’Ax direcció a St Antoni de Calonge.

Qui ja té assegurat l’ascens és el Club de Futbol de Malgrat, en aquest a tercera catalana, la competició en què està jugant enguany l’Amateur de Palafolls. L’equip de Malgrat  va empatar a 1  el passat cap de setmana contra el CE Cristinenc, resultat que li va assegurar matemàticament l’ascens directe a la competició de  Tercera Catalana, la que juga el PLF actualment.

Nota: En una edició anterior de la notícia s’informava erròniament que el bus era organitzat pel propi club.

Foto de portada: Gol.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics