ERC presenta una plataforma ciutadana de suport al seu candidat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació va donar a conèixer ahir la creació  d’una plataforma de suport a la seva candidatura a l’alcaldia de PLF. Entre els 23 integrants de la plataforma hi ha persones conegudes  o responsables d’entitats com el president de l’Associació de Veïns de St Genís, i exregidor socialista i excap de llista republicà, Jordi Ballbé, el responsable de Protecció Civil, Xavier Menacho, qui també és president del casal de l’home i va ser membre d’una llista electoral de CiU fa 8 anys o la presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixach, i exmembre d’una candidatura del PP a PLF, Pepi Roso.

cartell-de-suportnoti

També han donat suport a Francesc Alemany, el professor de l’institut  i responsable del Poesia als Barracons, Pitu Hernàndez o l’exdirectora, i actual cap d’estudis de les Ferreries, Núria Vidal. També hi ha empresaris, agricultors o mestres.

Els 23 signants de la plataforma consideren que ERC ha de liderar el canvi al municipi, “regenerant la il.lusió després de 32 anys d’un mateix model esgotat”, segons el manifest signat.

Aquesta plataforma es presentarà públicament aquest dissabte durant l’acte central de campanya que es farà a la Glorieta del Dt Turner. L’acte preveu un sopar popular i l’actuació en directe de Pep Sala, membre dels Sau que recuperarà alguna de les seves cançons durant l’acte de dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics