El pregó de PLF estarà inspirat en Mecano

Pregó de 2014.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les cançons del conegut grup Mecano seran l’eix vertebrador del tradicional pregó del nostre municipi, que al setembre dóna el tret de sortida a la festa major. De moment es farà una reunió informativa, que serà el proper dissabte 23 de maig, i que servirà, d’una banda per donar a conèixer als interessats més detalls sobre el tema central, que tornarà a ser un musical: Hoy no me puedo levantar, i de l’altra, serà un càsting per repartir els papers disponibles de la millor manera possible. Tractant-se d’un musical, l’organització demana la participació de tothom qui tingui habilitats a l’hora de cantar, ballar o actuar.

Tot i que la història parteix del guió original de l’exitós musical, el text ha estat adaptat per fer-lo més curt i també per donar-li entitat palafollenca. D’aquesta manera, algunes de les escenes es succeiran en coneguts llocs del nostre municipi, com ara les sales d’assaig del MiD.

Pregó de 2014.
Pregó de 2014.

Per agilitzar els assajos, enguany s’ha dividit la preparació del pregó en les tres àrees més importants: musical, coreogràfica i interpretativa. Cadascuna d’elles tindrà un responsable que serà l’encarregat de portar les sessions d’assaig, que es duran a terme un parell de cops per setmana entre els mesos de juliol i agost, tot i que l’horari concret encara s’ha de confirmar.

Probablement l’organització facilitarà, a través de la pàgina web de l’ajuntament, fragments d’algunes de les cançons que s’interpretaran al pregó, i també de diàlegs, perquè aquells que vulguin participar-hi activament es puguin preparar la prova del dissabte. Prova que, en cap cas és per determinar qui pot i qui no participar, sinó per distribuir els participants en funció de les seves habilitats i necessitats de l’organització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics