Els veïns de St Lluís rebran al juny l’adhesiu de la zona verda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament de PLF ha anunciat que a partir de l’1 de juny tots els residents del barri de St Lluís empadronats al municipi i que tinguin un vehicle censat a Palafolls rebran a casa seva i a través del correu convencional l’adhesiu necessari per aparcar a les zones verdes del barri.

Ara fa uns mesos coneixíem la notícia que aquestes zones d’estacionament limitat tornarien a estar operatives al nostre municipi, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament als ciutadans de Palafolls.

La posada en marxa està prevista per l’1 de juliol, i s’allargarà els mesos d’estiu fins a finals de setembre, per evitar que els usuaris del parc aquàtic Marineland envaeixin les places d’aparcament disponibles del barri de St Lluís –com ha passat els últims anys, sobretot després que el centre fes de pagament el seu aparcament.
Així, cada cotxe que estigui censat a la nostra vila rebrà un distintiu que permetrà de nou estacionar en qualsevol zona disponible del barri. Aquests documents no seran grocs com els de l’any passat i seran més difícil de falsificar.

Aquells veïns que no la rebin o l’adhesiu presenti algun error, així com també qualsevol altre veí o veïna de Palafolls que necessiti un adhesiu per aparcar a Sant Lluís podrà passar-lo a recollir per les oficines de l’Ajuntament a partir del 15 de juny, dues setmanes abans de la posada en marxa.

Els visitants de fora podien estacionar a les zones blaves, indicant l’hora d’arribada del vehicle i amb un temps màxim de hora i mitja o en els espais no subjectes a restriccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics