El grup palafollenc Gospel Viu oferirà 8 actuacions al Teatre Comtal de Barcelona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conjunt farà estada durant 10 dies en aquesta sala del Paral.lel, entre 3 i el 13 de juny, oferint el seu darrer espectacle Non Stop Gospel, el mateix que fa uns dies s’anunciava també a la propera edició de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda.

El conjunt palafollenc s’ha felicitat per haver programat aquestes vuit sessions a Barcelona, ja que és la primera vegada que aquest teatre programa durant dues setmanes un espectacle d’aquestes característiques d’un conjunt nacional.

Amb aquest espectacle, que fa dos anys que es va estrenar, la formació presenta una proposta innovadora en el món del gospel, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent. Aquest espectacle ja s’ha portat als principals escenaris catalans com el Liceu, o l’auditori de Catalunya i ha voltat arreu de Catalunya. El director del conjunt Gospel Viu, Moisès Sala, ha explicat que aquestes properes actuacions del Non Stop Gospel seran les últimes i explica a RP que ja estan preperant un nou espectacle.

El sisé espectacle de la formació vocal s’anomenarà  “Reloaded” i, a l’igual que el seva darrera proposta, serà un recull de la nova generació de música gospel.  Per tant s’hi podrà trobar el que sona actualment a les ràdios nord-americanes, caracteritzades per melodies agosarades, amb harmonies contundents i noves tendències estètiques El Reloaded seguirà aprofundint en aquest sentit, però treballant amb més base electrònica i encara més potent.

Les entrades per als concerts al teatre comtal ja es poden comprar a través d’internet al preu de 24€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics