URGENT

El documental Àngels a Berlín s’estrena aquest dijous al canal 33

Compartiu aquesta història

L’Orquestra de la Bona Sort serà la protagonista de l’espai televisiu “El documental”, del canal 33 de la televisió autonòmica catalana i que es podrà veure a ¾ de 12 de la nit d’aquest dijous. El reportatge, gravat el mes de març de l’any 2012, durant la gira que el conjunt musical va portar a diversos escenaris alemanys, posa l’accent en el paper que juguen les teràpies a l’hora de tractar els problemes de salut mental.

‘Angels a Berlín’ és un recull audiovisual que mostra alguns assajos, la preparació del concert a terres alemanyes, i declaracions dels propis integrants del grup musical, que mica en mica van descobrint els seus desitjos, emocions i il·lusions, però també les seves angoixes.

La musicoteràpia i, en general, les diferents formes d’expressió artística, són vitals per als components des grup, ja que els ajuda, d’una banda, a fer-se visibles al món, i de l’altra, a explotar les seves capacitats artístiques.

Aquest any, el grup format per integrants del centre de dia de Malgrat de Mar i PLF i que pertany a la Comunitat Terapèutica del Maresme, ha celebrat també el seu 12è aniversari. De fet, com a acte centrat de celebració, van fer un concert en directe durant els actes de Sant Jordi al nostre municipi, on van aprofitar per presentar el còmic que recull la història d’aquesta orquestra tan especial i que porta per nom “Un conte de música i follia fet realitat”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics