Convergència i Unió proposa traslladar el local jove, ara a Sta Maria, fins el centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nacionalistes creuen que Can Batlle no funciona i proposen traslladar el centre juvenil del barri de Sta. Maria al centre de PLF.

Encara en matèria juvenil la formació aposta per crear estudis al nostre municipi ajustats a la demanda professional que hi ha a les empreses del voltant. Ho defensava la representant de la federació al debat d’anit, Montse Gay.

Segons CiU alguna de les obres fetes aquest mandat han estat mal fetes i obligaran a modificacions o rehabilitacions en un futur. Proposen la creació d’una taula d’Atenció Ciutadana per incrementar la participació dels palafollencs i destinar una partida pressupostària a la participació. Es vol que les diferents entitats presentin projectes per fer cada any, i que d’aquests es trii un cada any que es finançarà amb diners públics.

La  formació també aposta per la creació d’un departament d’habitatge a l’Ajuntament i la congelació d’impostos locals. Gay va defensar l’eliminació de les barreres arquitectòniques i el recolzament jurídic i fiscal a les entitats locals.

Els nacionalistes també volen posar en valor la tasca de les associacions locals amb una fira d’entitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics