Esquerra proposa crear estudis professionals agrícoles a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es la proposta per vincular la realitat agrícola de PLF amb el futur professional dels joves i garantir el futur i el paisatge agrari. Esquerra vol que a l’institut de PLF es pugui impartit un cicle formatiu de Producció Agrícola. També proposa la creació d’un programa de camp de treball social i voluntari pels estius per aquells joves de 14 a 16 anys.

Jordi Villaret, número 3 del partit, explica que també potenciaran el local jove de Can Batlle.

Els republicans insisteixen que el model del govern socialista està esgotat i fugen del que concepte de poble de façana i de capricis. També  consideren desnaturalitzat l’actual pacte de govern entre PSC i ICV-EUiA.

Esquerra proposa la creació de consultes populars vinculants en diferents temes i establir una partida dins els pressupostos municipals per a que la ciutadania pugui  decidir-ne el destí.

També volen implicar a la ciutadania a participar als plens municipals gràcies a les xarxes socials.

Els republicans consideren que un hotel d’entitats ha d’estar en una zona cèntrica del municipi i no a La Nau actual o als barris com proposen altres formacions.

Villaret va lamentar que el govern no soterri les línies elèctriques als carrers que estan reformant i va defensar la necessitat d’actualització dels serveis com l’enllumenat públic o voreres entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics