El geriàtric de Palafolls inicia una campanya per trobar lectors voluntaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Geriàtric del nostre muncipi, juntament amb la Biblioteca i l’Institut de la Font del Ferro han unit esforços per trobar voluntàries i voluntàries que vagin a llegir al centre de gent gran. Per participar en aquest projecte cal tenir com a mínim l’edat de 16 anys i tenir una estona per dedicar a la gent gran de Palafolls. L’Anna de la Biblioteca, ha explicat que la iniciativa sorgeix d’una de les treballadores del geriàtric de Palafolls.

De moment estan fent una campanya promocional a través de cartells i també motivant els alumnes de l’institut a que hi col·laborin. De moment hi ha una persona que s’ha interessat pel projecte, però encara en fan falta moltes més.

El formulari d’inscripció proposa algunes de les activitats que es poden fer, com poden ser llegir revistes i notícies del cor, fragments de llibres, per exemple monòlegs, llegendes, per poder-los comentar després, lectura de la premsa diària o llibres de manualitats, que després podran posar en pràctica als tallers de belles arts que realitzen al centre.

El document també preveu un espai en blanc, perquè s’hi puguin proposar altres activitats, preferiblement relacionades amb el món de la lectura.

Entre setmana es proposen dos horaris, d’11 a 12 en torn de matí, i de 5 a 6 en torn de tarda, moment en què els voluntaris visitaran els avis per aportar companyia i també activitats. Es caps de setmana també es podrà anar al geriàtric a llegir, en un horari que s’amplia fins gairebé les dues hores al matí i dues a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics