Modificacions i talls de trànsit per les obres als carrers de PLF

Talls i canvis de sentit.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres del C/Girona han provocat un canvi de sentit al Carrer Montserrat, a la zona del parc de les Esplanes, per facilitar la circulació de vehicles. Els treballs de millora al C/Girona està previst que finalitzin el divendres de la setmana vinent.

La Policia Local de Palafolls ha informat que de cara la setmana vinent, dilluns i dimarts el carrer Girona estarà tallat de manera intermitent per treballs d’asfaltat. Així, elsaccessos pels carrers Josep Capdevila, Travessera de les Esplanes i Xon Moner estaran tancats al trànsit. Per contra, s’habilitarà la sortida des del carrer Ramon i Cajal pel carrer Xon Comas que passarà a ser de doble sentit durant les obres.

Talls i canvis de sentit.
Talls i canvis de sentit.

A continuació es faran 25 noves places d’aparcament a la banda dreta de l’avinguda Pau Casals, feines que duraran un parell de dies. Després, serà el torn del C/Capdevila, on es procedirà a la millora de les voreres, que es faran més amples.

Per altra banda, el carrer de Baix s’ha posat en marxa fa uns dies,  un cop acabades les obres de rehabilitació que van començar a principis del mes de febrer.

Després d’aquests treballs de millora en aquest carrer, ara ha passat a ser de plataforma única, amb un únic sentit de circulació, de baixada, i amb la incorporació d’arbrat i mobiliari urbà. Això permetrà que el centre antic de PLF tingui unes mateixes característiques sumant el carrer Major, del Mig, Baix i part de Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics