L’Amateur empata i es queda a 1 punt de la glòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip es va desplaçar a St Antoni de Calonge per jugar un transcendental partit. Si guanyaven eren matemàticament nou equip de 2a catalana. Tot i el suport de l’afició, que es va desplaçar en cotxes particulars i amb un autocar fletat expressament, l’equip no va poder sumar la victòria que necessitava. El fort vent que bufava al camp va dificultar el control de la pilota. Tot i això tot es posava de cara al minut 6, quan Niko rematava de cap un corner i marcava el primer  gol del PLF.

Amb aquest resultat, que donava l’ascens al PLF, s’arribava a la fi de la primera meitat. A la repressa, el St Antoni va poder empatar el partit al minut 52. L’empat no serveix al PLF, i caldrà esperar a la propera jornada per sumar el punt que encara necessita l’equip per pujar de categoria. Un ascens que no preocupa, ja que encara hi ha 6 punts en joc.

Tothom, però espera poder sumar el punt que falta aquest dissabte al municipal de PLF, davant de l’afició local. No serà`fàcil, perquè reben la visita del Tossa, actuals 3r i que durant part del campionat ha estat segon rere el PLF.

El cadet ha perdut aquesta setmana a Blanes per 6 a 3. Tot i el resultat cal destacar el partidàs d’Ayoub, que va signar els tres gols del PLF i que van servir per anar empatant el partit. A partir del 3 a 3, però els blanencs van agafar la directe fins imposar-se sense pal·liatius.

La propera jornada jugaran contra el Garrotxa.

Per últim ens fixem amb la dràstica derrota de l’Infantil. El Cal Aguidó va passar per sobre dels palafollencs. Ho diu el marcador final; 7 a 0. Ara els de PLF són 11s i jugaran contra el St Hilari 15è.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics