URGENT

Alemany es presenta com alternativa i limita els mandats a 2 o 3

Compartiu aquesta història

Esquerra va celebrar dissabte l’acte central de campanya a la Glorieta del Dt Turner. El candidat republicà, Francesc Alemany, es va presentar com alternativa real als 32 anys de govern socialista. Diu que el canvi és urgent i va assegurar que si ell és alcalde, ho serà màxim 3 mandats. Diu que d’aquesta manera s’evitarà que el qui mana es pensi que és l’amo de tot el poble, i va recordar que l’amo és el poble.

Alemany, creu que si el PSC ha estat 32 anys al govern no és només per mèrits dels socialistes, sinó perquè no hi havia cap alternativa real.

El republicà explica que el programa que presenten és molt realista i que no fa volar coloms.

Considera que el nostre municipi ha de ser conegut  per més coses que per tenir botigues outlet i aposta per l’excel.lència educativa, per la promoció del patrimoni cultural, històric o gastronòmic i per les entitats locals. En aquest sentit va criticar l’hotel d’entitats de La Nau i va defensar la creació d’un equipament cèntric per encabir a les diferents entitats culturals.

En qüestió d’equipaments va lloar la tasca dels governs socialistes en la creació d’equipaments però va criticar la manca de cura en el seu funcionament. Va posar d’exemples la policia, la llar d’infants o l’escola de Música, on els republicans hi situen problemes  de gestió. Assegura que alguns treballadors municipals els han demanat que guanyin les eleccions per arreglar la situació.

En aquest sentit ERC assegura que el PSC continua apostant per l’aparença dels equipoaments sense donar importància al contingut. Ho exemplifica assegurant que el MiD no té una bona climatització perque el govern no permet posar-hi aparells que trenquin l’estètica.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics