URGENT

ICV proposa buscar alternatives de pàrquing i crear un pipican a St Lluís

Compartiu aquesta història

Els ecosocialistes consideren que al barri hi ha 2 gran s problemes; el d’aparcament  i el de salubritat per culpa de les defecacions dels animals de companyia.

En aquest sentit aposten per buscar espais per reconvertir-los en estacionament, per crear noves places per a turismes, però també zones específiques per a motocicletes. També es plantegen sancionar aquelles motos que, de forma intencionada, obstaculitzi l’estacionament de cotxes.

Pel que fa a la neteja de parcs i places proposen posar dispensadors de bosses arreu del barri, per tal de facilitar als propietaris de gos la retirada dels excrements de la via pública. A més volen buscar un espai on crear un pipican, com el que ja hi ha al centre de la vila.

Aleix Asuar és el número 2 d’ICV-EUiA a PLF

Asuar va explicar que moltes de les queixes que hi ha a les xarxes sobre el nostre municipi es concentren a St Lluís, cosa que evidencia cert tracte diferenciat cap als barris.

Vol diversificar l’oferta d’oci creant al Forroll una sala de concerts, un centre jove amb rocòdrom, una pista de ball i un centre cívic amb bar obert. Els ecosocialistes creuen que no es pot deixar morir el barri de St Lluís.

Va criticar a ERC per demanar un país nou i no voler arreglar primer el municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics