Dimecres comencen les preinscripcions al casal d’estiu municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea d’Ensenyament informa que enguany les preinscripcions al Casal es faran on·line a través del web de l’Ajuntament. Començaran demà i estaran en marxa fins divendres de la setmana que ve. Demà a partir de les 10, es podrà entrar a l’aplicatiu especial de preinscripció que s’habilitarà al web municipal.

El Casal d’estiu municipal d’aquest any es farà a les instal.lacions del Mas Prats i va adreçat als nens i nenes que actualment estiguin cursant de P3 fins a 6è curs. L’horari de l’activitat serà igual que els darrers anys:  de 9 a 13 h i de 16 a 19 h. Els preus oscil.len entre els 81€ que costa un mes al torn de tarda als 280 que costen els 2 mesos matí i tarda. El preu del servei d’acollida és de 2 euros/hora. De tota manera, tant el servei de menjador com el d’acollida s’han de sol.licitar a part, de forma presencial al propi Mas Prats.

Els preus es poden consultar al web de l’Ajuntament i corresponen a les ordenances municipals. Per més informació o resoldre dubtes es pot contactar amb l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament, trucant a la centraleta al 937620043.

És important recordar que els infants que vulguin fer la preinscripció, però que no estiguin empadronats al municipi, només seran admesos en el cas que quedin places lliures. Per garantir l’empadronament es podria requerir la  documentació acreditativa. Enguany el Casal d’estiu municipal tindrà lloc durant el juliol i l’agost .Una setmana després que es tanqui el període de preinscripcions, es facin els grups i es comprovi la documentació s’informarà a les famílies per correu electrònic si han estat admesos i a partir de quan s’ha de fer l’ingrés de la quota.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics