Tordera engega la Brigada Jove que donarà feina a 8 joves aquest estiu

La convocatòria ofereix, en règim laboral temporal, un total de 8 llocs de treball a jornada parcial d’ajudants de dependències i de serveis municipals destinats a joves de 16 a 22 anys per període d’un mes, al  juliol o bé a l’agost d’aquest any, i està inclosa dins el programa “Brigada Jove” del Pla Local de Joventut.

D’aquesta manera es vol possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves d’acord amb les bases aprovades, on es posa de manifest la intenció que els joves en període de vacances puguin percebre uns ingressos econòmics i a més a més, s’iniciïn en el mon laboral.

Seran  tres places a la categoria de brigada d’obres i serveis, quatre places a la categoria d’auxiliar d’administratiu o similar i una plaça a la categoria d’auxiliar d’informàtica o similar. Les brigada d’obres i serveis necessiten la titulació mínima del Graduat en la ESO en el moment de la presentació de sol·licituds, mentre que per a les places d’auxiliar d’administratiu, cal ser estudiant o haver finalitzat Batxillerat i/o un mòdul de grau mitjà o superior i per a la plaça d’auxiliar d’informàtica, ser estudiant o haver finalitzat un mòdul de grau mitjà o una altra titulació superior en informàtica.

Prèviament a l’inici de l’activitat, es faran unes jornades formatives per mostrar als joves les feies que hauran de realitzar mentre duri la relació laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics