URGENT

Els socialistes creuen que si no tenen majoria no podran governar

Compartiu aquesta història

Ho va dir l’alcaldable del PSC, Valentí Agustí, diumenge a l’arrossada que van organitzar al barri de Sta Maria.

Agustí creu que si el PSC no té majoria es tornaran a repetir els contactes de totes les forces per intentar treure’ls l’alcaldia de PLF i proposa que els candidats es comprometin a respectar la llista més votada.

A l’acte, la número 2 del PSC, Dolors Agüera, va explicar que els principals projectes en aquesta zona del poble són la construcció d’una 40a de vivendes socials, una reforma integral de la Pl de Mas Tit, potenciar la biblioteca o acabar les obres de remodelació de Can Batlle, per encabir-hi l’Esplai El Pas.

I és que els socialistes defensen la descentralització d’espais públics als diferents barris i no realitzar-los tots al centre de la localitat com, asseguren, vol Esquerra. Valentí Agustí parla d’un model de poble “multicèntric”.

Els socialistes van explicar que han facilitat d’instal·lacions d’empreses al nostre municipi que han reduït l’atur al poble en un 13% en un any,  posant l’exemple de supermercat inaugurat fa pocs dies..

D’aquesta manera consideren que PLF no necessita un canvi, sinó consolidar el que ja es ve fent.

Sobre els anuncis que fa el PP d’abaixades d’impostos i de bonificacions, els socialistes recorden que els populars també ho van fer per aconseguir el govern espanyol i que després no només no els han abaixat sinó que els han apujat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics