URGENT

Iniciativa aposta per la joventut per regenerar la política

Compartiu aquesta història

La formació considera que cal aquest canvi generacional per afrontar el futur amb força. La mitjana d’edat dels seus primers 4 candidats a la llista és de 31 anys. Juan Andrés Osorio demana als votants que mirin  la llista abans d’anar a les urnes diumenge per que hi vegin regeneració.

Sobre l’enquesta publicada ahir per RP, els ecosocialistes consideren que no és representativa i recorden que sempre els han donat el mateix resultat de 0 o 1 regidor i que sempre n’han tingut un.

ICV-EUiA ha valorat com a positiu el pacte de govern que han mantingut aquests últims 4 anys amb el PSC, perquè “els han ensenyat a governar”, però lamenten no haver sabut explicar tota la feina feta aquest mandat.

El candidat ecosocialista ha explicat que les assemblees del PSC i d’ICV-EUiA s’han reunit per valorar el pacte i no amaga que també s’ha parlat del futur passat el 24M, tot i que diu que caldrà esperar a saber els resultats per parlar de pactes.

Osorio, que ha assegurat que hi ha partits a PLF amb moltes ganes de fer fora als socialistes de l’alcaldia, ha tancat la porta ja a un possible pacte amb el PP.

La formació aposta per la política al carrer, trepitjant la població i coneixent de primera mà les preocupacions dels ciutadans i demanen més força i presència al consistori per  poder ser incisius i decisius a l’hora d’aplicar polítiques socials.

Osorio creu que cal remunicipalitzar el servei d’aigua o de la llum, per fer cooperatives de consumidors per abaratir despeses i no convertir-los en un negoci.

Osorio xifra en un màxim de 900€ de cost la seva campanya electoral i dubta que els altres partits tinguin aquest topall.

Entorn a la campanya, el candidat ecosocialista considera que cal presentar projectes realistes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics