C’S demana incentivar l’economia local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Consideren que cal evitar el tancament de botigues de proximitat i creuen que cal incentivar i dinamitzar el teixit comercial del poble. El seu cap de llista, Martí Victòria, creu que un municipi sense petit comerç està condemnat a ser un poble dormitori i creu que cal impulsar la vida comercial al poble.

Ho exemplifica amb el mercat municipal que poc a poc ha anat perdent potencial i parades.

Ciutadans considera que un dels seus eixos bàsics del seu programa ha de ser aquesta promoció, tot i que no en detalla com aconseguirà o quines mesures implementarà per aconseguir aquesta revitalització.

L’enquesta de RP dóna a la formació la possibilitat d’entrar al consistori per primera vegada i després d’un any de vida com a entitat política a PLF. A més, segons l’enquesta, podrien arribar a tenir 2 representants i superar a algunes de les formacions tradicionals del poble.

A través de les xarxes socials el partit ha valorat positivament la mostra i asseguren que continuaran treballant amb humilitat per representar  a la Catalunya real.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics