CiU veu difícil pactar amb forces que no donin suport al procés sobiranista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nacionalistes han renovat la seva candidatura a PLF en aquests comicis electorals. Asseguren que les propostes que porten al programa són noves, però que recullen la tradició de la federació a PLF.

El candidat, Josep Maria Botella va ser ahir a l’entrevista política de RP, on va assegurar que les enquestes reals es veuran diumenge, tot i que va destacar l’alt percentatge d’indecisos que marca la mostra publicada dilluns. Una enquesta que els donava el mateix nombre de representants actuals, 2, i fins i tot la possibilitat de baixar a 1 regidor.

Botella afirma que s’ha de canviar la percepció que només es pot governar amb majoria absoluta, i advoca pels pactes puntuals entre formacions, per tal de buscar consens. Considera que l’actual alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha governat d’esquenes a la població un cop aconseguida la majoria absoluta.

Segons el nacionalista el govern municipal no ha estat transparent i dubta de les propostes que el PSC fa en aquest sentit.

Parlant de possibles pactes postelectorals Botella explica que tot i les particularitats pròpies de cada municipi, és cert que veu molt difícil pactar amb formacions que no donen suport al procés sobiranista.

Botella creu que les polítiques juvenils de PLF no han funcionat i defensa traslladar el casal de joves al centre de la vila i convertir Can Batlle en un viver d’empreses. Creu que el Palauet està mal dissenyat i que calen més pistes esportives al municipi .

Els nacionalistes xifren en 1100€ el cost de la seva campanya electoral i retreu a la resta de forces que facin festes i festivals, ja que creu que això ajuda a perpetuar l’actual concepció de la política.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics