URGENT

CiU vol més treball amb els poble veïns i ho exemplifica amb la via verda seguint la Tordera

Compartiu aquesta història

Els candidats dels nacionalistes de Blanes, Malgrat i PLF, a l’igual que membres de la candidatura de Tordera, van presentar ahir al matí al Delta de la Tordera  la proposta de creació d’una via verda resseguint el marge del riu fins la seva desembocadura. No és un projecte nou, sinó que fa temps que s’impulsa des de l’Ajuntament d’Hostalric.

Fins ara, però, PLF i Malgrat no havien mostrat interès en aquest projecte. L’alcaldable de CiU de PLF, Josep Maria Botella, explica que el projecte de via verda al costat de La Tordera farà participar el nostre poble d’un turisme ecològic, ajudarà a la protecció del riu. Creu a més que el nostre poble no es pot despenjar d’aquest projecte intermunicipal.

Botella considera que cal potenciar el treball conjunt amb la resta de poblacions veïnes per oferir respostes conjuntes a problemes comuns o per potenciar actuacions. No en va recorda que PLF comparteix urbanitzacions i polígons amb Tordera, deixalleria amb Malgrat , Sta Susanna i Pineda, o d’altres zones i serveis amb municipis veïns.

Botella a més ha destacat la bellesa de l’entorn del riu i la poca promoció i cura que se’n té.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics