El PP rebaixarà l’IAE a les empreses que contractin aturats i donarà espais industrials a les que vulguin venir

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alguna de les receptes dels populars per incentivar la contractació d’aturats passen per bonificar aquesta contractació en una rebaixa de l’IAE. Així creuen que les empreses s’animaran a agafar nous treballadors provinents de les llistes d’atur.

A més els populars asseguren estar en contacte amb empreses multinacionals interessades en instal.lar-se a PLF. Segons Óscar Bermán, els populars volen donar sol industrial a aquestes empres per tal de reduir l’atur al poble.

Segons Bermán, ja s’han instal·lat algunes empreses al municipi, però tot i ser grans empreses requereixen de pocs treballadors, cosa que no permet rebaixar l’atur al poble.

Per ajudar als aturats, els populars proposen crear l’IBI social, amb reduccions del 50% pels aturats de llarga durada. En matèria tributària proposen també la congelació d’impostos durant 2 anys i els dos segünets una rebaixa de la pressió fiscal.

Avui l’entrevista política serà al candidat popular Oscar Bermán.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics