Esquerra creu necessària l’alternança com a pilar de la democràcia

Alemany amb els cartells electorals a les municipals del 2015
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que reconeix que el PSC ha estat la més votada i que per tant ha de governar, els republicans creuen que un dels pilars de la democràcia és l’alternança, cosa que no es dóna a l’Ajuntament de PLF. Ho deia Francesc alemany ahir en una entrevista a RP.

Alemany, també va explicar que en els últims comicis s’ha evidenciat una tendència creixent en els resultats electorals al nostre municipi, tal i com també marcava l’enquesta de RP publicada dilluns, i que els donava entre 2 i 3 regidors. El republicà va defensar la necessitat de centralitzar les entitats al centre de PLF per fer l’anella cultural, al costat del MiD i del teatre. Creu que cal cal que les entitats es retroalimentin en una mateixa instal.lació centrica i que els barris i urbanitzacions, amb un caracter més residencial,  tenen altres necessitats com ara el manteniment dels serveis. En aquest sentit va criticar la deixadesa en la que es troben certes parts del nostre municipi, segons el seu parer.

Un dels punts importants del programa electoral d’Esquerra és la participació. Creuen que cal consultar alguns factors  a la ciutadania i tenir-la en compte a l’hora de prendre decisions.

Alemany aposta per governs sense majories absolutes i que governi amb la necessitat de buscar pactes puntuals.

En aquest sentit considera que només es parlaran de possibles pactes passades les eleccions de diumenge i sempre segons programa. Sobre el pes del procés sobiranista en aquests comicis locals, Alemany creu que qui votarà a Esquerra ho farà per les persones que formen  l’equip, també hi haurà qui ho farà pel propi partit i els qui ho facin pel procés sobiranista

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics