La Mirada del Poeta de Tordera estarà dedicada a Narcís Comadira

Aquest any el projecte artístic torderenc “La Mirada del poeta” arriba a la quarta edició i durant el mesos de maig i juny és quan tindran lloc el gruix central d’activitats d’aquest projecte, que enguany està centrat en l’escriptor gironí Narcís Comadira  més concretament, en la seva obra poètica titulada “En quarantena”.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, que rep el suport de la Diputació de Barcelona. De manera bianual, es preparen un seguit d’intervencions artístiques, en diverses disciplines i modalitats que giren al voltant d’una mateixa temàtica.

Una de les intervencions artístiques. Foto Xavi Palomera
Una de les intervencions artístiques. Foto Xavi Palomera

El primer acte que hi ha previst serà el proper dimecres 27 a les 7 a l’Auditori del Teatre Clavé de Tordera i comptarà amb la presència del mateix escriptor a qui s’homenatja, que serà presentat per l’Albert Arribas. Amb aquest acte quedarà inaugurada la Mirada del Poeta, que tindrà el seu punt culminant el proper 12 de juny a la nit, quan es farà el recorregut poètic.

Una de les particularitats d’aquest projecte, que vol servir com a homenatge a la poesia i a l’art en general, és que sempre treballa sobre l’obra escrita d’autor vius. Així, les anteriors edicions han estat dedicades a l’escriptora Olga Xirinacs i al poeta Joan Margarit. La primera de totes es va fer però a títol pòstum  com a homenatge a Miquel Martí i Pol, escriptor que havia tingut uns relació molt estreta amb el municipi torderenc.

 

Foto de portada: Josep M. Ciurana

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics