URGENT

Tot a punt pel debat d’aquest vespre amb els 6 candidats  a l’alcaldia de PLF

Compartiu aquesta història

Les obres de remodelació del teatre faran un parèntesi aquesta tarda per permetre acollir l’esdeveniment més important d’aquestes eleccions.

El gran debat dels candidats es farà obert al públic, en directe, des del teatre municipal i amb ls 6 caps de llista de les formacions que opten a governar el nostre Ajuntament als propers 4 anys.

A quarts de 8 s’obriran les portes per l’accès al públic en general i a les 8 en punt començarà el debat, que serà emès en directe per RP i per RP.CAT.

Els partits han pactat  que serà un debat sense restriccions de temps, sense cronometres, sense cotilles, i sense un ordre establert d’intervencions, cosa que afavorirà al debat i a la confrontació de projectes i propostes.

El debat de fa 4 anys
El debat de fa 4 anys

Per acotar les temàtiques del debat d’avui, els 6 candidats explicaran les seves propostes en tres grans blocs. D’una banda parlarem de matèria econòmica, per coneixer les polítiques que volen aplicar per incrementar la dinamització econòmica del nostre poble, com reduir l’atur, situació econòmica de l’Ajuntament o els impostos entre d’altres,.

En el segon bloc, es tractaran temes d’urbanisme i infrastructures, per conèixer què cal encara a PLF, on cales equipaments, reformes, millores o rehabilitacions.

L’últim gran tema del debat d’aquest vespre al teatre serà la ciutadania. Un calaix de sastre que permetrà fixar-nos en matèries com sanitat, ensenyament, serveis socials, seguretat o cultura.

El debat es preveu que duri entre hora i mitja i dues hores.

L’aforament al teatre és limitat, i un cop ple es tancaran les portes per no sobrepassar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics