Óscar Bermán creu que cal deixar de fer obres fora de lo normal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Creu que un dels mals del govern socialista és la construcció d’equipaments i instal.lacions pròpies de municipis més grans. Això implica una despesa considerable en el seu manteniment, cosa que obliga a desviar diners que es podrien destinar a altres destins més necessaris.

De fet Bermán creu que deixant de fer aquestes obres es podria reduir els impostos, tal i com proposen al seu programa electoral.

El popular va reconèixer que el seu partit té encara molt vot ocult pel que creu que l’enquesta de RP no acabarà complint-se i que consolidaran el segon representant i que augmentaran regidors a PLF.

Bermán va assegurar que no sempre està d’acord  del tot amb el que diu el seu partit a nivell general, però que no hi renega, i que lluitarà pel bé de PLF.

Afirma tenir molta il·lusió per ser alcalde i un bon projecte pel municipi amb les persones com a centre,  i creu que un bon alcalde es demostra en èpoques de crisi i no quan hi ha riquesa a l’Ajuntament.

En aquest sentit considera que el PSC no ha estat lleial i que va enganyar a l’oposició sobre la situació econòmica en les passades eleccions.

Bermán assegura que cal promoure l’arribada d’empreses no químiques a PLF per tal de crear llocs de treball.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics