URGENT

Óscar Bermán creu que cal deixar de fer obres fora de lo normal

Compartiu aquesta història

Creu que un dels mals del govern socialista és la construcció d’equipaments i instal.lacions pròpies de municipis més grans. Això implica una despesa considerable en el seu manteniment, cosa que obliga a desviar diners que es podrien destinar a altres destins més necessaris.

De fet Bermán creu que deixant de fer aquestes obres es podria reduir els impostos, tal i com proposen al seu programa electoral.

El popular va reconèixer que el seu partit té encara molt vot ocult pel que creu que l’enquesta de RP no acabarà complint-se i que consolidaran el segon representant i que augmentaran regidors a PLF.

Bermán va assegurar que no sempre està d’acord  del tot amb el que diu el seu partit a nivell general, però que no hi renega, i que lluitarà pel bé de PLF.

Afirma tenir molta il·lusió per ser alcalde i un bon projecte pel municipi amb les persones com a centre,  i creu que un bon alcalde es demostra en èpoques de crisi i no quan hi ha riquesa a l’Ajuntament.

En aquest sentit considera que el PSC no ha estat lleial i que va enganyar a l’oposició sobre la situació econòmica en les passades eleccions.

Bermán assegura que cal promoure l’arribada d’empreses no químiques a PLF per tal de crear llocs de treball.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics