ICV-EUiA augmenta en vots  i manté el seu regidor

Asuar i Osorio, números 2 i 1 d'ICV EUIA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Juan Andrés Osorio començarà aquest mes de juny, quan es constitueixin els nous ajuntaments, la seva 3a legislatura a PLF. Ahir la formació va sortir reforçada dels comicis locals, on els ecosocialistes van aconseguir augmentar els suports amb 326 vots totals, una 90a més que fa 4 anys.

Tot i l’augment de votants, els ecosocialistes no han aconseguit pujar de regidors i es mantenen amb 1. Ara, però, són 4a força just per sobre que C’s.

Asuar i Osorio, números 2 i 1 d'ICV EUIA
Asuar i Osorio, números 2 i 1 d’ICV EUIA

Osorio es mostrava molt satisfet per haver contradit les estadístiques que, segons el candidat, apunten sempre a un desgast o castig a les formacions que han governat. Sobre una possible reedició del pacte de govern amb el PSC, amb els qui tornen a sumar majoria, el candidat somriu i afirma que cal asseure’s a parlar.

ICV-EUiA va aconseguir el 8.5% dels vots dels palafollencs, casi 2 punts per sobre que fa 4 anys. Un increment que es nota molt a St Lluís, on van aconseguir el 13% dels vots davant dels 6.8% aconseguit al centre o el 9% de St Genís.

Només Esquerra i Iniciativa han millorat resultats respecte les passades eleccions. La resta de formacions, PSC, PP I CIU han perdut vots i percentatge de votants en els comicsi d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics