L’Amateur pateix fins al final per aconsegueix l’ascens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Partit d’infart al municipal de PLF dissabte i que va acabar donant l’ascens a l’amateur de PLF. Els nois entrenats per Pai Matas necessitaven almenys 1 punt per ser campions. El partit va començar malament amb el gol de penal del Tossa a l’inici de la 2a part.

Sanchez va empatar pel PLF al 66.  El Tossa, però, sense fer gaires mèrits va aconseguir el segon gol, que deixava sense títol als palafollencs.

Aquí l’amateur local va patir el nerviosisme i l’ansietat de veure com es complicava el títol de lliga i l’ascens. Tot i això no van abaixar els braços i l’equip es va bolcà al camp contrari, fins, en temps afegit, acabar marcant el 2n gol, també de Sanchez, i que va desfermar la histèria al municipal. Fins al punt que alguns aficionats van invair el camp per celebrar el virtual ascens.

Un gol que no va sentar gens bé al Tossa, que amb la victòria encara tenien opcions d’ascens de categoria i que l’empat els deixava fora de la carrera.

Al xiulet final de l’arbitre, jugadors, aficionats i entrenadors van celebrar el títol i l’ascens de categoria, tant sols 2 anys després d’haver pujat de la 4a a la tercera.

La propera temporada jugaran a la 2a. A banda dels crits de campions campions, un altre cantic que es va sentir al camp va ser “Pai quedaté”, en referència a l’entrenador de l’equip, veritable artífex de les victòries de l’equip de PLF. Avui a l’En Joc de RP repassem la resta de la jornada dels equips locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics