4 premis Nobel, Hilary Clinton i un astronauta a Lloret de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres hacomençat, en un  hotel lloretenc, el primer Fòrum d’Excel·lència per a directius i joves amb talent.  Entre els convidats hi ha quatre premis Nobel, expresidents i exministres de diferents països, l’assessor de comunicació de Barack Obama i Hillary Clinton i un astronauta de la Nasa. L’esdeveniment reuneix personalitats de primera línia amb directius i, sobretot, amb joves amb talent que volen conèixer les seves experiències de primera mà. El més rellevant del fòrum és que permet als diferents col·lectius trobar-se de manera informal al llarg de dos dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics