L’amateur acaba la temporada amb un empat a 3

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip visitava el camp del Blanes C, sense cap pressió, després d’haver ja d’haver-se proclamat campió la setmana passada i haver certificat l’ascens a la 2a Catalana.

Una tranquil·litat que es va veure al camp, on els palafollencs van encaixar 2 gols a la primera meitat.

A la represa, però, el PLF  va capgirar el marcador en qüestió de sols 4 minuts. Ho va fer amb dos gols de Niko, i un tercer de Carrasco. Finalment el Blanes va marcar un tercer gol, per acabar igualment el partit i repartint un punt per a cada equip.

El PLF tanca la millor temporada de la seva història: 79 punts després de jugar 37 partits: 24 victòries , 7 empats i només 3 derrotes. Ha estat líder des de les primeres jornades  i tot i no ser un equip especialment golejador; té la 6a millor marca del campionat amb 74 gols a favor, sí ha estat i de lluny l’equip menys golejat amb només 23 gols en contra. Loren ha estat el jugador amb més dianes de l’equip amb 15 gols, però el segueix de prop Niko amb 13.

L’equip, que no cobra i que està format en la seva majoria per palafollencs, jugarà la propera temporada a la 2a catalana.

El cadet va acomiadar la temporada amb un empat a 2al municipal contra el Quart. Ayoub i Noel van aconseguir capgirar el 0 a 2 amb el que s’havien situat els gironins. L’equip ha acabat penúltim amb 9 punt, desprès de guanyar 2 patits i empatar-ne 3. Les 25 derrotes han deixat a l’equip al pou de la part baixa de la taula.

L’infantil va acabar la temporada amb una derrota a Vidreres per 2 a 0. L’equip ha finalitzat el campionat en una comoda 12a plaça  després de guanyar 9 partits, empatar-ne 3 i perdre’n 18.

A l’EnJoc de RP repassem la resta de marcadors i  entrevistaran als protagonistes de la jornada. A les 8 del vespre a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics