Aquest cap de setmana s’ha inundat el CAP de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El centre va tancar dissabte el matí a causa d’una inundació d’aigua. El director del CAP, Albert Alum, va explicar a Ràdio Tordera que quan van arribar els professionals mèdics dissabte van trobar el centre inundat, a causa d’una fuita d’aigua que s’havia produït durant la nit. Tècnics responsables del manteniment hi varen treballar des de primera hora per solucionar el problema. L’ atenció mèdica continuada es va obrir a la 1 del migdia del mateix dissabte. Segons el doctor, l’edifici no va disposar d’aigua corrent durant tot el cap de setmana. S’havien de canviar algunes canonades de la xarxa i fins avui els tècnics responsables del manteniment no han pogut solucionar el problema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics